ΙΣΤΟΡΙΚΟ

 

Η Επιχείρηση ιδρύ8ηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1950 από τον Γεώργιο Λυκογιάννη στην περιοχή των Αθηνών (Πειραιώς 245-Ταύρος). Το 1978 μεταφέρθηκε στη Λεωφ.Ειρήνης & Προφήτη Δανιήλ στην ίδια περιοχή και ταυτόχρονα άρχισε η ανέγερση ιδιόκτητου εργοστασίου στην Μαγούλα Αττικής, το οποίο άρχισε να λειτουργεί το 1981 υπό την διεύθυνση του Κωνσταντίνου Λυκογιάννη ,υιού του ιδρυτή.

 

Από το 1997 η επιχείρηση λειτουργεί στη Μαγούλα Αττικής.

Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη,στην ποιότητα,την παραγωγικότητα ,τον τεχνολογικό εκσυχρονισμό και κυρίως στην ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών της. Στο πρότυπο Εργοστάσιο της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΣΥΡΜΑΤΟΥΡΓΙΑΣ στην Μαγούλα Αττικής ,η σύχρονη τεχνολογία και το ανθρώπινο μεράκι συνδυάζονται αρμονικά. Οι εγκαταστάσεις του εργοστασίου πληρούν τις πιο αυστηρές τεχνολογικές προδιαγραφές. Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2000 εγγυάται την άψογη λειτουργία κάθε τμήματος παραγωγήςκαι για την Ποιότητα των προϊόντων της. ( η Εταιρεία είναι πιστοποιημένη από τον Φορέα Πιστοποίησης BVQI).

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός ,υπερσύγχρονος και πλήρως αυτοματοποιημένος σε συνδυασμό και με ένα υψηλής τεχνολογίας σύστημα παρακολούθησης και ελέγχου των παραγγελιών και της παραγωγής με χρήση Η/Υ και αυτοματισμών,μπορεί να καλύψει κάθε ζήτηση ,ώστε ακόμη και σε περιόδους αιχμής η παράδοση των προϊόντων να γίνεται πάντα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες (Just in Time).Πάνω απ΄όλα όμως υπάρχει το προσωπικό ενδιαφέρον και η πείρα των ανθρώπων της Εταιρείας.

Απόφασή μας είναι να δώσουμε μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ απάντηση στην πρόκληση και πρόσκληση της παγκοσμιοποίησης, εφοδιάζοντας την Ελληνική αγορά με άριστα προϊόντα σε απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές,όπως επίσης να εξάγουμε ΕΠΩΝΥΜΑ Ελληνικά προϊόντα.

Saturday the 20th. Joomla Templates Free. Designed by Specialsoft
Copyright 2012

©